Om Pavillonen / Udekøkken

Booking:

Alle beboere i sognene er velkommen til at benytte vores fælles pavillon / udekøkken til sociale arrangementer.

I samarbejde med Eltang Skole har Eltang Borgerforening fået etableret et nyt udekøkken i pavillonerne bag skolen.

Køkkenet, der er i rustfrit stål, er udstyret med hhv. 2 grillsektioner og 2 gasblus, plus køkkenbord med vask, med “kold vandarmatur”.

Alle beboer i vores to sogne er velkomne til at gøre brug af det, men også eleverne i skoletiden, forældre og børn ved klassearrangementer og trivselsdage. Men også i høj grad af dem, der en lun aften blot vil mødes med naboer og venner og spise sammen, fordi det er hyggeligt.

Der skal siges, at man som udgangspunkt, først kan booke udekøkkenet efter kl. 17.00 på hverdage, da  både børnehave og SFO benytter de grønne arealer omkring parvalionerne frem til kl. 17.00. Men hvis man laver en aftaler med dem, om at man må booke lidt før tid, så skulle det også kunne lade sig gøre.

Af sikkerheds hensyn holdes køkkenet aflåst, men vi har en ordning, hvor man kan booke pavillonen på forhånd og derved få udleveret en nøgle til udekøkkenet og toiletterne ved boldbanen.

Det sker ved at man kontakter på SMS.

Søren Harding på mobilnr.: 26 10 96 38

Søren Bloch på mobilnr.: 26 21 34 57 (Kun udlevering af nøgle)

1 thought on “Om Pavillonen / Udekøkken

 1. Anette Nørgaard

  Hej,

  I forbindelse med et ryste-sammen arrangement fredag d.31.august vil vi gerne låne Eltang Skoles udekøkken og shelterplads.
  Kl. 15.00 til lørdag kl. 12.00

  Med venlig hilsen
  Anette Skovdal Nørgaard

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *