Om Store Legedag

I slutningen af 80erne fik en gruppe mennesker den ide at afholde Store Legedag. Siden har der kun været et år, hvor der ikke er afholdt Store Legedag. 

I 2011 blev der dannet en selvstændig ”Store Legedags-gruppe”, der står for at arrangere og afholde Store Legedag med hjælp fra frivillige og foreninger fra området. Gruppen hører ikke under nogen forening.

Ønsket med et evt. overskud er at kunne købe ting til vores lokalområde, det kunne være en tipi bag skolen, eller det kan være økonomisk støtte til et specielt socialt arrangement. Det vi ønsker er, at dem der støtter os ved at komme og være med, støtter vi igen.

Grundideen forsøges at holdes. Ideen med Store Legedag er, som navnet siger, en dag hvor alle – børn som voksne – skal have mulighed for at hygge og lege. Alle har mulighed for at lege med for alle aktiviteter er gratis.

Der er mange der hjælper med de mange praktiske ting, der skal gøres. Men der er stadig brug for nye ideer og kræfter til at opretholde et godt Store Legedags arrangement. 

Så har du lyst til at hjælpe er du altid velkommen til at kontakte Store Legedags-udvalget. 

På gensyn til næste Store Legedag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *